SELURUH GAMBAR SERTIFIKASI LEGALITAS KLINIK DE NATURE INDONESIA DAPAT KAMI INFOKAN MELALUI CHATTING WHATSAPP - LINE STANDAR PRODUK INTERNASIONAL ( ISO ) DAN NASIONAL BPOM - HALAL MUI JUGA SEBAGIAN TESTIMONI KESEMBUHAN PASIEN BESERTA HASIL LABORATORIUM SETELAH KONSUMSI OBAT DE NATURE BUKTI RESI KIRIMAN LUAR NEGERI DAN DALAM NEGERI YANG BISA DICEK SECARA ONLINE SEBAGAI REFRENSI PAKET TELAH SAMPAI TUJUAN
Beranda » RAWATAN BUASIR LUAR » RAWATAN BUASIR LUAR

RAWATAN BUASIR LUAR

Kode : -
Berat : 300 gram
Stok : Ready Stock
Kondisi : Baru
Kategori : RAWATAN BUASIR LUAR
Dilihat : 193 kali
Review : Belum ada review
INFO HARGA
Silahkan menghubungi kontak kami untuk mendapatkan informasi harga produk ini.

Bagikan informasi tentang RAWATAN BUASIR LUAR kepada teman atau kerabat Anda.

Deskripsi RAWATAN BUASIR LUAR

Adakah Anda tengah merasai Gejala-gejala sebagai berikut? Gumpalan lembut atau gumpalan-gumpalan boleh dirasai sekitar bahagian dubur. Rasa gatal atau pedih di sekitar dubur.Pendarahan, titisan darah merah cerah terutamanya selepas atau semasa membuang air besar diikuti rasa perit dan sakit. Rasa kurang selesa ketika duduk dan berdiri juga berjalan terutamanya memakai kasut tumit tinggi. Pucat, tekanan darah rendah (Hypotension), lemah badan, lesu dan kurang bermaya, mudah pening dan boleh jatuh pengsa? Jika IYA………….Anda wajib mendapatkan  rawatan buasir luar.

Mengapa buasir terjadi?
Buasir adalah penyakit yang sering berlaku. Ia boleh terjadi kepada mana-mana individu tanpa mengira umur tetapi selalunya dilihat pada orang dewasa 30 tahun ke atas dan wanita mengandung. Ia sering dikaitkan dengan meneran semasa membuang air besar dan keadaan sembelit. Wanita mengandung mungkin mengalami buasir kerana pembesaran janin menyebabkan tekanan ke bahagian dubur dan juga akibat perubahan hormon. Selain itu, orang yang berlebihan berat badan, berdiri dalam jangka waktu yang lama setiap hari atau selalu mengangkat benda berat mungkin menghidapi masalah ini. Kesemua keadaan tersebut menyebabkan penambahan tekanan kepada salur vena di rektum dan dubur dan menyebabkan pembengkakan dan pembesaran.

Baca Juga : RAWAT BUASIR DENGAN MANJAKANI

Kenali STAGE  buasir anda

Stage 1 : Sembelit dan berak darah

Stage 2 : Juluran keluar tapi masuk balik dengan sendiri atau bila dikemut

Stage 3 : Juluran keluar dan tak masuk balik tapi masuk bila ditolak dengan jari.

Stage 4 : Juluran keluar dan gagal masuk walaupun cuba ditolak.

RAWATAN BUASIR LUAR

1. UBAH CORAK PEMAKANAN
Utama sekali, anda perlu ubah corak pemakanan. Ambil makanan yang tinggi serat seperti buah-buahan, bijirin dan sayur-sayuran setiap hari. Lembut dengan kandungan air yang banyak, anda tidak akan alami lagi masalah najis keras sehingga menyebabkan sembelit.

2. MINUM AIR DENGAN KERAP
Cairan dalam badan membantu mengelakkan masalah sembelit.

3. JANGAN BERDIRI ATAU DUDUK TERLALU LAMA
Ini kerana ia memberi penekanan pada perut dan salur darah. Sesekali rehatkan diri agar otot perut juga dapat berehat. Lakukan senaman dengan kerap agar semua otot badan dapat meregang dengan sihat.

4. JANGAN MENERAN DENGAN KUAT
Ingat, elak meneran dengan kuat kerana ia memberi tekanan pada saluran venus di kawasan dubur. Tekanan yang kuat menyebabkan ia bengkak dengan cepat.

5. JANGAN TAHAN BERAK
Jika terasa ada keinginan untuk membuang air, jangan tahan atau melengah-lengahkannya. Najis akan jadi kering dalam dubur dan susah untuk dikeluarkan.

6. JANGAN LENGAH MENDAPATKAN RAWATAN
Ini kerana buasir boleh menyebabkan komplikasi seperti tisu mati dan lemah anggota badan akibat tidak mendapat penjagaan yang sewajarnya.

Herba DeNature Terbukti memulihkan semua masalah ini.
( Berkesan Sepantas 24 Jam)

APA YANG MEMBUAT DENATURE HERBA ISTIMEWA? 

 1. 97.45% Pesakit kami pulih selepas 2 minggu hingga 1 bulan pengambilan
 2. Kajian dan analisa membuktikan keberkesanan AMBEJOS & SALWA CREAM tetapi tempoh pemulihan seseorang adalah berbeza.
 3. Tahap pemulihan dapat dilihat dengan ketara selepas 3-5hari penggunaan.
 4. Pemulihan penuh biasanya 2minggu ke 1 bulan dengan bekalan diperlukan antara 3 ke 4 botol.
 5. Tiada kesan sampingan.
 6. 100% herba.

FAKTA KANDUNGAN

AMBEJOS dibuat dari manjakani ,daun ungu, mahkota dewa dan kunyit putih, masing-masing mempunyai fungsi untuk menyokong dan melengkapi antara satu sama lain, termasuk:

 • Melembutkan najis supaya lebih mudah untuk membuang
 • Membantu melegakan kesakitan akibat buasir
 • Mengurangkan bengkak akibat buasir.
 • Membantu melegakan masalah sembelit
 • Mengurangkan bengkak akibat buasir.
 • Pelancaran pembuangan air
 • Melegakan kesakitan, gatal-gatal dan kesakitan
 • Hentikan pendarahan dengan cepat dan lain-lain

SALWA CREAM. Salwa berbahan herba buah zaitun  ini mempunyai rasa yang sejuk dan tidak melekit, menjadikan pesakit selesa untuk menjalani aktiviti. ianya juga membantu untuk mengecutkan benjolan, melegakan gatal-gatal, luka, lepuh, panas dan sakit di sekitar dubur.

MAHUKAH ANDA SEPERTI MEREKA ?

Kami amat menghargai sumbangan review dari pelanggan-pelanggan kami! Semoga paparan review ini dapat memberi dorongan dan motivasi untuk pesakit buasir sembuh

Meski telah mendapatkan rawatan buasir luar  boleh berulang.Oleh itu adalah penting bagi anda untuk mengelakkan sembelit,tidak meneran semasa membuang air besar dan menggelakkan perkara-perkara lain yang boleh menyebabkan buasir seperti yang dibincangkan di atas. Salam Sehat DeNature.

Ulasan customer dinonaktifkan: RAWATAN BUASIR LUAR

Maaf, form ulasan customer dinonaktifkan untuk produk ini

SIDEBAR